Kom jij ons team versterken?

Weekendsteden.nl heeft de ambitie om dé inspiratiebron te zijn voor mensen die op zoek zijn naar een leuke bestemming voor een stedentrip. 
Met meer dan honderd Europese steden en nog een dozijn populaire stedentrip bestemmingen buiten Europa, ziet Weekendsteden.nl nog volop potentie om te groeien tot één van de beste reissites van Nederland. En jij kunt daarbij helpen!

Ben jij een reislustig persoon met interesse in steden? Vind jij het leuk om te schrijven en heb je bovendien affiniteit met internet en social media? Dan is het mogelijk om het team van weekendsteden.nl te komen versterken.

Wij zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om in hun vrije tijd redacteur te zijn van weekendsteden.nl. Je kunt een bijdrage leveren aan het succes van de site door op basis van eigen ervaring en onderzoek regelmatig teksten te schrijven en informatie te publiceren over bijzondere bestemmingen voor stedentrips. Jouw ideeën over de verdere ontwikkeling van de site zijn daarbij van harte welkom. 

Meer weten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. We vinden het leuk om van je te horen en bespreken graag de mogelijkheden.