Amsterdam Dance Event

19-23 oktober 2016 | Amsterdam

Het Amsterdam Dance Event (ADE) is een grote muziekconferentie in Amsterdam gericht op dance. Dit jaarlijks terugkerende evenement biedt zowel een dagprogramma als een nachtprogramma aan.

Amsterdam Dance Event

Overdag is het ADE voornamelijk een platform voor de mensen uit het vak van elektronische muziekindustrie waarbij kennisdeling centraal staat. Zo zijn er verschillende conferenties, lezingen, workshops en demonstraties van en voor profesionals uit de wereld van de elektronische muziek. Zij kunnen hier debatteren en discussiëren over de laatste ontwikkelingen in de elektronische muziek scene.

De muziekliefhebbers zelf kunnen overdag terecht bij verschillende evenementen door de stad heen. Zo zijn er in bioscopen en dakterrassen speciale films en/of creatieve uitspattingen te bewonderen en kan je bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan de grootste pop-up store ter wereld. 's nachts speelt het ADE zich voornamelijk af in de grote/bekende clubs van Amsterdam en andere uitgaansgelegenheden.

Het ADE is een paradijs voor liefhebbers van elektronische muziek en vindt in 2016 plaats van 19 tot en met 23 oktober. Amsterdam staat vijf dagen lang in het teken van feesten met (wereldberoemde) dj's en genieten van elektronische muziek. Meer dan 350.000 bezoekers gaan tijdens ADE uit hun dak op de muziek van ongeveer 800 verschillende dj's (verspreid over 80 clubs in Amsterdam).

Ga naar de website van het Amsterdam Dance Event voor meer informatie over de kaartverkoop, de line-up en het festival zelf.

 

Website
www.amsterdam-dance-event.nl

 

 

Stedentrip Amsterdam
Lees hier meer over attracties en evenementen in Amsterdam

 

 

 

 

Categories: Muziek Tags: Dance, Festival