Arenal Sound

4-7 augustus 2016 | Valencia

Dansen in zwembroek of bikini op het grootste meerdaagse popfestival aan de Spaanse kust.

Arenal Sound

Het Arenal Sound Festival is het drukst bezochte popfestival aan de Spaanse kust en misschien wel in heel Spanje. Het festival, dat sinds 2010 wordt georganiseerd, trekt jaarlijks zo'n 80.000 bezoekers.

Het festival wordt gehouden op een terrein aan de kust bij het dorpje Burriana nabij Castellón, zo'n 60 kilometer ten noorden van Valencia. Burriana is met het openbaar vervoer goed verbonden met Valencia, maar voor het echte festivalgevoel blijf je natuurlijk camperen. Het festivalterrein heeft 2 grote campings met samen ruim 300.000 m2 aan kampeerterrein. De campings zijn van alle gemakken voorzien, dus een prima basis voor een goed feest.

Tijdens de 4 dagen van het festival in augustus zullen weer vele rock en popbands acte de présence geven en verschillende dj's hun kunsten vertonen. De line up bestaat veelal uit artiesten uit de meer alternatieve scene, met de afgelopen jaren bijvoorbeeld The Kooks, The Fratellis en de Kaiser Chiefs. Voor 2016 staan onder meer Steve Aoki en The 1975 op het programma.

Kijk voor het actuele programma, de line up en tickets op de website van Arenal Sound.

 

Website
www.arenalsound.com

 

 

Stedentrip Valencia
Lees hier meer over attracties en bezienswaardigheden in Valencia

 

 

 

 


 

Categories: Muziek Tags: Festival, Rock/Pop