Hurricane Festival

24-26 juni 2018 | Bremen

Het Hurricane Festival is een driedaags muziekfestival dat jaarlijks gehouden wordt op de Eichenring in Scheessel, zo'n 60 kilometer ten oosten van Bremen. 

Hurricane Festival

Het Hurricane Festival is een driedaags muziekfestival dat sinds 2006 jaarlijks gehouden wordt op de Eichenring in Scheessel, een dorpje halfweg tussen Bremen en Hamburg.

Het Hurricane Festival, dat jaarlijks een dikke 60.000 bezoekers trekt, staat bekend om haar sterke line up met pop- en rockartiesten van wereldklasse. Zo traden in het verleden onder meer the Artic Monkeys, Rammstein en The Smashing Pumpkins op. In 2017 waren Green Day, Linkin Park en Blink-182 enkele van de grote namen van het festival.

Met de auto ben je vanaf Bremen in ongeveer een uur bij het festival, maar ook met het openbaar vervoer is het terrein goed bereikbaar. Het treinstation van Scheessel ligt op 15 minuten lopen van het festivalterrein en wordt met regelmaat bediend door de regionale spoorlijnen. Voor wie liever bij het festival overnacht is er natuurlijk een camping. In het zogenaamde Hurricane Resort is plaats voor 1300 bezoekers.

Kijk voor actuele informatie over het programma, de line up en tickets op de website van het Hurricane Festival.

 

Website
www.hurricane.de 

 

Stedentrip Bremen
Lees hier meer over attracties en evenementen in Bremen

 

 

 

 

Foto: © Pablo Heimplatz / hurricane.de

Categories: Muziek Tags: Festival, Rock/Pop