Tomorrowland

22-24 juli 2016 | Brussel

Sinds de eerste editie van Tomorrowland in 2005 vindt dit grote dancefestival nu elke zomer plaats in het Vlaamse Boom. Het festival was tijdens de eerste editie kleinschalig en trok nog geen 10.000 bezoekers op een dag. Maar inmiddels is Tomorrowland uitgegroeid tot één van de meest gewaardeerde dance events van de wereld en wordt dan ook bezocht door mensen vanover de hele wereld. De laatste paar jaar groeit het aantal bezoekers zelfs richting de 200.000.

Tomorrowland

In 2016 zal het festival plaatsvinden in het weekend van 22-24 juli. Het festival staat bekend om de grote namen uit de dancewereld die er optreden. Zo traden Armin van Buuren, David Guetta, Avicci, Hardwell, Ferry Costen, Bob Sinclar, Martin Garrix en DJ Tiësto op in vorige edities. Verder worden er verschillende genres van muziek aangeboden. Zo zijn er tenten waarin je kunt dansen op elektronische muziek maar zijn er ook plekken speciaal voor jump en hardstyle liefhebbers.

Natuurlijk is er bij Tomorrowland ook een camping waar je gedurende het hele weekend kunt verblijven. En voor de festivalgangers die de avond voor het festival al op de camping staan is er ook nog een speciaal campingfestival. Op de laatste avond zal dit dance-event worden afgesloten met een grote vuurwerkshow.

Tomorrowland is uitstekend bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. Het festivalterrein bevindt zich namelijk precies tussen de Belgische steden Brussel en Antwerpen. Vanaf de snelwegafslag zullen er al bordjes staan die aangeven hoe je naar één van de vele parkeerterreinen van het festival kunt komen. Vanaf de verder gelegen parkeerplaatsen rijden er shuttlebussen die je naar de ingang van het festival brengen dus je hoeft je geen zorgen te maken over de vele spullen die je eventueel zou moeten sjouwen. Met het openbaar vervoer kun je het gemakkelijkst reizen naar treinstation Boom. 

Kijk voor actuele informatie over het programma, de line up en tickets op de website van Tomorrowland.

 

Website
www.tomorrowland.com

 

 

Stedentrip Brussel
Lees hier meer over attracties en evenementen in Brussel

 

 

 

Categories: Muziek Tags: Dance, Festival