Ultra Europe Music Festival

9-15 juli 2015 | Split

Ultra in Miami is al enkele jaren één van de populairste dance evenementen in de Verenigde Staten. Sinds 2013 kent het festival een Europese editie, die gehouden wordt in het Kroatische Split en enkele nabijgelegen eilanden.

Ultra Europe

Gedurende een week vinden er op verschillende podia in Split en op de eilanden Brac, Hvar en Vis talrijke optredens plaats van de beste DJs ter wereld. Het openingsfeest wordt gehouden in het Giraffe Palm House in Split, waarna gedurende 3 dagen het Poljud Stadion het decor wordt van één van de grootste en populairste dance events van Europa. Ook zijn er feesten op de eilanden Brac en Hvar voor de kust van Split. Het slotfeest wordt in 2015 gehouden bij Fort George op het eiland Vis.

De rij met grote namen uit de dancewereld die hun opwachting zullen maken op Ultra Europe is haast schier oneindig, met in 2015 onder meer Afrojack, Armin van Buuren, Hardwell, Tiesto en David Guetta.

Voor wie van dance en electro houdt is Split gedurende deze dagen de place to be. Wie minder gecharmeerd is van deze muziek plant zijn of haar bezoek aan deze stad beter buiten deze dagen om.

 

Website
www.ultraeurope.com

 

 

 

Stedentrip Split
Lees hier meer over attracties en bezienswaardigheden in Split

 

Categories: Muziek Tags: Dance