Vlieg voordelig met Ryanair vanaf Amsterdam naar Dublin

13 oktober 2015

Ryanair vliegt nu ook vanaf Schiphol. Vanaf 27 oktober vliegt Ryanair 4x per dag van Amsterdam naar Dublin.

Trinity College

Voorheen vloog de Ierse prijsvechter alleen van regionale luchthavens zoals Eindhoven, Weeze en Charleroi. Eerder dit jaar kwam daar al verandering in, toen Ryanair vluchten hing aanbieden vanaf Brussel. Nu komt Ryanair dan ook naar Schiphol.

4x per dag
Vanaf 26 oktober gaat Ryanair 4x per dag vliegen tussen Amsterdam Schiphol en de Ierse hoofdstad Dublin. Met deze frequente verbinding hoopt Ryanair meer zakelijke passagiers te gaan trekken. Maar ook voor de vakantieganger is dit natuurlijk goed nieuws.

Goedkoop vliegticket
Een vliegticket van Amsterdam naar Dublin koop je bij Ryanair al vanaf EUR 19,99 enkele reis. Dat is goedkoper dan een treinkaartje van Amsterdam naar Maastricht! Dat maakt een stedentrip naar het buitenland voor iedereen betaalbaar.

Dublin
En dan is het ook nog eens een leuke bestemming. De hoofdstad van Dublin heeft veel te bieden voor een bijzonder weekendje weg. Uiteraard vind je er de gezellige Ierse pubs aan Temple Bar. Maar ook de historische St. Patrick's Cathedral, het Trinity College en het Guinness Museum zijn een bezichtiging waard. Uiteraard kan je in de hoofdstad van Ierland uitstekend shoppen. En er zijn regelmatig leuke evenementen, zoals het Temple Bar TredFest in januari en de nationale feestdag St. Patrick's Day op 17 maart.

 

 

Stedentrip Dublin
Lees hier meer over attracties en bezienswaardigheden in Dublin

 

 

Categories: Nieuwe routes Tags: Dublin