KLM gaat vliegen naar Krakau, Belfast en Montpellier

8 januari 2015

SukienniceKLM heeft deze week aangekondigd vanaf 18 mei dagelijks te gaan vliegen naar 3 nieuwe Europese bestemmingen; Krakau, Belfast en Montpellier.

Met de dagelijkse vlucht naar Krakau wordt het aanbod vanaf Schiphol naar deze populaire zuid-poolse stad aanzienlijk uitgebreid. Nu vliegt alleen Eurolot op enkele dagen van de week naar Krakau. De frequente verbinding tussen Amsterdam en Krakau lijkt een bevestiging van de opkomst van Krakau als stedentrip bestemming. Wij zelf zijn enorme fan van deze stad en bezochten Krakau het afgelopen decennium verschillende malen. Lees hier meer over bezienswaardigheden, winkelen en uitgaan in Krakau.

City HallOok zal KLM dagelijks gaan vliegen naar Belfast in Noord-Ierland. In tegenstelling tot easyJet zal KLM gaan vliegen op de kleine luchthaven George Best City Airport, dat zeer dicht tegen het centrum van Belfast aan ligt. Meer lezen over een citytrip aan Belfast? Lees dan hier het verslag van ons recente bezoek aan Belfast.

De derde nieuwe bestemming van KLM vanaf Schiphol is het zuid-franse Montpellier. Ook op deze populaire vakantiebestemming aan de Middellandse Zee zal KLM dagelijks gaan vliegen.

 

Categories: Nieuwe routes Tags: Belfast, Krakau