KLM deze zomer naar Wroclaw en Napels

6 januari 2019

KLM voegt met Wroclaw en Napels 2 mooie nieuwe stedentrip bestemmingen toe aan haar Europese routenetwerk.

Wroclaw is een prachtige stad in het westen van Polen. Bij velen ook bekend als Breslau heeft deze stad een indrukwekkende geschiedenis, wat zich heeft vertaald in een kleurrijke historische binnenstad met vele bezienswaardige gebouwen. Daarnaast is het dankzij haar grote studentpopulatie ook een uitstekende uitgaansstad, met tal van restaurants, bars, pubs en clubs. Met een vliegtijd van niet meer dan anderhalf uur en goede verrektijden is Wroclaw een uitstekende bestemming voor een korte stedentrip op weekendje weg. Lees meer over Wroclaw als bestemming voor je volgende stedentrip.

Eerst Napels zien en dan sterven. Deze woorden van Goethe geven aan dat een bezoek aan deze havenstad in het zuiden van Italië de moeite waard moet zijn. Napels heeft een indrukwekkende oude binnenstad, die met reden op de werelderfgoedlijst van de UNESCO is gezet.  Enkele noemenswaardige bezienswaardigheden zijn de Piazza del Plebiscito, Castel Nuovo en de kathedraal van Napels. Ook een bezoek aan het nabijgelegen Pompeii mag natuurlijk niet ontbreken bij een stedentrip naar Napels. Vanaf april vliegt KLM bijna dagelijks op en neer naar Napels. Lees hier meer over een stedentrip naar Napels.

Overigens ook het noemen waard: Vanaf juni gaat KLM rechtstreeks vliegen vanaf Schiphol naar Las Vegas in de Verenigde Staten. Niet echt om de hoek, maar ondanks dat toch de overweging waard als mogelijke bestemming van een stedentrip.

 

 

 

 

Categories: Nieuwe routes Tags: Napels, Wroclaw