easyJet gaat vanaf Schiphol vliegen naar Zürich

11 juli 2016

De Britse prijsvechter easyJet breidt haar aanbod vanaf Schiphol uit met een nieuwe bestemming in Zwitserland. Vanaf eind oktober vliegt easyJet rechtstreeks tussen Amsterdam en Zürich.

Zürich Zwitserland easyJet

Zürich is de derde stad in Zwitserland waar easyJet vanaf Schiphol naar toe vliegt. Behalve naar Zürich vliegen de oranje airbussen van easyJet namelijk al geruime tijd naar Basel en naar Genève
easyJet zal initieel 3 keer per week gaan vliegen tussen Schiphol en Zürich, op maandag, woensdag en vrijdag.

Zürich is de grootste stad van Zwitserland en tevens het financiële centrum van dit Alpenland. Niet alleen wordt het alom geprezen als één van de meest leefbare steden van Europa, ook voor toeristen is Zürich een mooie bestemming. De stad is prachtig gelegen aan het meer en niet ver van de besneeuwde bergtoppen. In de zomer kan je er dan ook prima genieten van watersport en gezellige terrasjes. En in de winter is het een goede uitvalsbasis naar de nabijgelegen skigebieden.

Ook voor cultuurliefhebbers heeft Zürich veel te bieden. De stad heeft tal van musea, galerieën, theaters en festivals, waardoor een weekendbezoek aan de stad snel gevuld is. Daarnaast heeft Zürich enkele fraaie winkelstraten en shopping malls. In de avonduren kan je terecht in de vele trendy bars en de populaire clubscene.

 

Stedentrip Zürich
Lees meer over een bezienswaardigheden en attracties in Zürich

 

 

 

 

 

 

Categories: Nieuwe routes Tags: Zürich