Onze favoriete nieuwe KLM bestemmingen

8 februari 2017

Het aanbod van bestemmingen van KLM in Europa wordt deze zomer uitgebreid met 7 nieuwe steden.

KLM gaat deze zomer vliegen op een aantal nieuwe Europese bestemmingen: Cagliari, Catania, Gdansk, Graz, Malaga, Porto en Split. De meeste van deze steden zijn zonbestemmingen in het Middellandse Zeegebied, met uitzondering van Graz en Gdansk. Dit zijn onze favorieten:

Catania

Catania is een havenstad op het Italiaanse eiland Sicilië. Deze stad aan de voet van de Etna was eeuwenlang één van de belangrijkste steden aan de Middellandse Zee, wat nog altijd te zien is aan de vele historische pleinen en gebouwen. Lees meer over een stedentrip naar Catania.

Gdansk

Deze historische Hanzestad in het noorden van Polen is ooit gebouwd door Hollanders, wat nog goed te zien is aan de vele koopmanshuizen in het centrum van de stad. Met haar historische bezienswaardigheden en betaalbare uitgaansleven is Gdansk één van de populairste stedenbestemmingen in Polen. Lees meer over een stedentrip naar Gdansk.

Malaga

Malaga is één van de populairste zonbestemmingen aan de Spaanse Costa del Sol. Het is echter niet alleen een populaire badplaats; je kunt er ook prima shoppen en bovendien heeft het enkele bijzondere bezienswaardigheden, zoals het fraaie Picassomuseum. Lees meer over een stedentrip naar Malaga.

Porto

De tweede stad van Portugal is minder bekend dan de hoofdstad Lissabon, maar heeft haar eigen charme. Porto is een oude handelsstad en heeft aan haar hoogtijdagen enkele indrukwekkende bezienswaardigheden overgehouden. Lees hoer meer over een stedentrip naar Porto.

Split

Deze Kroatische havenstad aan de Adriatische Zee is al sinds de Romeinse tijd een bijzondere bestemming. In het centrum vind je nog vele overblijfselen van de Romeinen, waaronder het immense Paleis van Diocletanius. Historie, uitgaan en strand; Split is verrassend veelzijdig. Lees hier meer over een stedentrip naar Split.

 

 

 

 

Categories: Nieuwe routes Tags: Catania, Gdansk, Malaga, Porto, Split