Nordica staakt vluchten vanaf Groningen

17 december 2018

De Estse luchtvaartmaatschappij Nordica houdt Eelde voor gezien, waarmee de Groningse luchthaven een aantal mooie lijndiensten verliest.

Nordica vloog in 2018 vanaf Groningen naar Kopenhagen en München In juni kwam daar de zomerse bestemming Nice in Zuid-Frankrijk bij. Helaas heeft de Estse luchtvaartmaatschappij besloten haar focus te verplaatsen en niet langer vanaf Eelde te vliegen. De laatste vlucht naar München vertrok in december en ook de vluchten naar Kopenhagen zijn inmiddels gestaakt.

Eerder maakte ook Wizzair een einde aan haar activiteiten op Groningen Airport Eelde. Gedurende enkele jaren verbond de lowcostairline Groningen met de leuke stad Gdansk in Polen. Sinds de zomer van 2018 wordt deze route echter niet meer aangeboden.

Op dit moment is daarmee alleen Londen nog een reguliere lijndienst vanaf Eelde, naast een handvol zomerse charterbestemmingen. De luchthaven is echter op zoek naar nieuwe luchtvaartmaatschappijen die ze aan zich kan binden, dus hopelijk kunnen we binnenkort weer berichten over nieuwe bestemmingen voor stedentrips vanaf Groningen Airport Eelde.

 

 

Stedentrips vanaf Eelde
Lees meer over citytrip bestemmingen vanaf Groningen Airport Eelde

 

 

 

 

Categories: Nieuwe routes Tags: Gdansk, Groningen, München, Nice