Met Turkish Airlines vanaf Rotterdam naar Istanbul

7 augustus 2013

Turkish Airlines had het al eerder aangekondigd, maar in maart 2014 gaat het er echt van komen: De Turkse luchtvaartmaatschappij gaat vliegen tussen Rotterdam The Hague Airport en Istanbul Atatürk Airport, het grootste vliegveld van Istanbul.
Initieel zal er 4 keer per weer gevlogen gaan worden tussen beide steden, op dinsdag, donderdag, vrijdag en zondag. De vlucht op vrijdag vertrekt om 15:45u vanaf Rotterdam en komt om 20:10u aan in Istanbul. Zondag om 12:15u is er een vlucht terug.

Ter promotie van deze nieuwe verbinding biedt Turkish Airlines een retourvlucht tussen Rotterdam en Istanbul aan voor de stuntprijs van slechts EUR 89.

Met de uitbreiding naar Rotterdam vliegt Turkish Airlines nu van 4 luchthavens in de regio rechtstreeks naar vliegveld Atatürk: Amsterdam, Rotterdam, Brussel en Düsseldorf. Vanaf Rotterdam was het al mogelijk om naar Istanbul Sabiha Gökcen Airport te vliegen, de tweede luchthaven van Istanbul.  Bekijk hier een overzicht van alle airlines die naar Istanbul vliegen.

 

Stedentrip Istanbul
Lees hier meer over bezienswaardigheden en attracties in Istanbul 

Categories: Nieuwe routes Tags: Rotterdam