Zlote Tarasy

Zloty TarasyWinkelcentrum Zlote Tarasy, onderdeel van een 225.000 m2 groot winkel-, kantoor- en wooncomplex, opende haar deuren in 2007. Het is gelegen direct naast het Centraal Station en nabij Palac Kultury.
De shopping mall wordt gekenmerkt door de grote glazen koepel die golvend neerdaalt tot de begane grond. In het winkelcentrum bevinden zich ruim 150 winkels, waaronder de bekende modeketens als Zara, H&M en Mango, maar ook grote filialen van Marks & Spencer en de Duitse kledingzaak Van Graaf.
Verspreid over het winkelcentrum vind je talrijke cafés en op de 3e verdieping is de foodcourt gevestigd met een dozijn fastfood restaurants, variërend van de hamburgers van McDonalds en Burger King tot gezonde salades en Japanse sushi. Ook bevindt zich op de bovenste verdieping een bioscoop met bar en nightclub. Op de benedenverdieping zijn naast een grote supermarkt ook enkele betere restaurants te vinden, met in de zomer een groot buitenterras. Hier vind je ook een ingang van het Hard Rock Cafe van Warschau.
Op de benedenverdieping is tevens een bewaakte bagagestalling, ideaal voor als je Zlote Tarasy bezoekt op je laatste dag in Warschau.

Adres
ul. Zlota 59

Website
www.zlotetarasy.pl 

Meer winkelen in Warschau