Uitgaan in Londen

Het uitgaansleven van Londen is ongekend veelzijdig. Zo vind je er de nieuwste muscials en theatervoorstellingen, gezellige pubs en de hipste clubs.
In de theaters van West End worden al sinds Shakespeare toneelvoorstellingen gegeven. Kaartjes voor voorstellingen worden er je overal op straat aangeboden, maar zijn toch het beste online te kopen. Veel theaters zijn zelf al een attractie op zich. De Royal Haymarket en het Palace Theater zijn twee voorbeelden van prachtige theaters.
Londen is ook de place to be voor de laatste musicals, de beste balletvoorstellingen en de beste concerten. De Royal Albert Hall is alom bekend. En ook de Royal Opera House en de London Coliseum zijn bekende venues voor opera en concerten.
Wie graag een club bezoekt kan in Londen onder andere rondom Leicester Square terecht. En ook de cafés en pubs rondom Convent Garden trekken een breed publiek.

Uitgaansbuurten in Londen

Leicester Square

Leicester Square

Leicester Square in West End is het Leidseplein van Londen. Hier vindt je verschillende bioscopen, theaters en clubs. Lees meer...

Covent Garden

Covent Garden

In de omgeving van Covent Garden vind je ruim 60 uitgaansgelegenheden, waaronder enkele van de oudste pubs van Londen. Lees meer...


Clubs in Londen

Ministry of Sound

Ministry of Sound

Alom gewaardeerd als één van de beste clubs van Londen. Lees meer...

Fabric

Fabric

Eén van de populairste clubs in Londen bevindt zich in de kelder van een voormalige vleesmarkt. Lees meer...

Egg

Egg

Grote nightclub met 3 verdiepingen, in de buurt van King's Cross. Lees meer...